Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Volkswagen sleutel bijmaken

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Wilt u een Volkswagen sleutel bijmaken? Laat dit over aan de professionals van Mobiele Autosleutelmaker. Wij beschikken over de kennis, ervaring en juiste apparatuur om goed werkende autosleutels bij te maken. Een sleutel bijmaken kan op twee manieren. De eerste manier is dat uw huidige (extra) sleutel wordt gebruikt. Van deze sleutel klonen wij de transpondercode en zetten deze op de nieuwe sleutel. Hierdoor heeft u weer twee sleutels die beide goed zullen werken. Uw auto zal het verschil niet merken. Een andere manier is om een sleutel helemaal te programmeren en in te leren in de auto. Met specialistische apparatuur kunnen wij dit voor u doen. De auto krijgt dan een nieuwe code aangeleerd waar deze ook op moet reageren. Als u voor deze manier gaat, hebben wij verschillende informatie van u nodig. Dat is: het merk, model, bouwmaand en -jaar en een goede foto van de huidige sleutel. Met deze gegevens kunnen wij uw Volkswagen sleutel bijmaken.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

Volkswagen sleutel bijmaken kosten

Gelukkig kan een Volkswagen sleutel bijmaken niet door iedereen gebeuren. Er is specialistische apparatuur nodig om ervoor te zorgen dat de sleutel ook daadwerkelijk werkt. Daarom is het verstandig om dit te laten doen door onze experts. Wij hebben namelijk deze apparatuur en ook de juiste kennis. Onze mensen zijn allemaal zo opgeleid dat ze precies weten hoe de machines en andere apparatuur werkt. Wij leveren hierdoor hoge kwaliteit autosleutels. De kosten van een Volkswagen sleutel bijmaken verschilt per model. Als u de precieze kosten wilt weten, neem dan contact met ons op.

Model Volkswagen

Wij kunnen een Volkswagen sleutel bijmaken voor diverse modellen. Wanneer u een nieuwe sleutel nodig heeft, bent u uiteraard op zoek naar een specifiek model. De volgende Volkswagen modellen zijn bij ons het meeste van toepassing voor een sleutel bijmaken: Arteon, Beetle, Bora, Caddy, Fox, Golf, Jetta, Lupo, Passat, Polo, T-Cross, T-Roc, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter en Up! Staat uw model niet in bovenstaande opsomming? Geen probleem, u kunt altijd contact met ons opnemen. We zullen dan samen kijken of we dan alsnog uw Volkswagen sleutel bijmaken indien mogelijk.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Afstandbediening Volkswagen

Heeft u een nieuwe Volkswagen sleutel nodig en wilt u daar een afstandbediening bij laten maken? Of heeft u al een werkende sleutel maar wilt u er graag nog een afstandbediening bij laten maken? Bij ons is dat allemaal ook zeker mogelijk! Een afstandbediening maken voor een auto is dan ook specialisten werk. Ons bedrijf heeft verschillende specialisten in dienst die een voor u een Volkswagen sleutel bijmaken met afstandbediening. Zij hebben veel ervaring waardoor ze dit snel voor u kunnen doen. Daarnaast bezitten wij over de juiste moderne apparatuur en technieken waardoor wij de chip van uw auto simpel kunnen kopiëren en overzetten. Voor een Volkswagen afstandbediening komt u dus ook bij Mobiele Autosleutelmaker!

Volkswagen transpondersleutel bijmaken

Een transpondersleutel heeft een startonderbreker, in de vorm van een chip, die zorgt dat de startmotor aanslaat als het contact wordt omgedraaid. Zodra deze chip ontbreekt, krijgt de startmotor geen signaal en zal uw auto niet starten. Als u een Volkswagen sleutel laat bijmaken, moet deze sleutel dus ook beschikken over zo’n chip. Wanneer dit niet het geval is, zal de sleutel waardeloos zijn. Bij Mobiele Autosleutelmaker hebben we veel ervaring met autosleutels, waaronder de transpondersleutels. Dankzij al onze apparatuur kunnen wij een Volkswagen sleutel bijmaken waarvan u zeker weet dat deze werkt, wel zo fijn.

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Autosleutel

Volkswagen autosleutel bijmaken

Een Volkswagen sleutel bijmaken, maar heeft u geen tijd om langs te gaan bij de dealer? Geen nood, Mobiele Autosleutelmaker komt naar uw locatie. U kunt zelf deze locatie bepalen. Tijdens onze werkzaamheden kunt u gewoon doorgaan met wat u op dat moment hoort te doen. U bent dus amper tijd kwijt aan het laten maken van uw nieuwe autosleutel. Wij hebben al vele redenen gehoord waarom een sleutel bij gemaakt moet worden, maar er springen er twee steeds uit. Dit zijn: een zoekgeraakte sleutel of er is een auto gekocht met maar één sleutel. Dit is natuurlijk erg vervelend en het hebben van maar één sleutel kan erg onhandig zijn. Wij kunnen voor u een Volkswagen sleutel bijmaken waardoor u weer beschikt over meerdere sleutels. Wilt u meer weten? Kijk dan op de rest van onze website of neem direct contact met ons op.

Naast een Volkswagen sleutel bijmaken, kunnen wij dit ook voor de merken Mercedes, Opel en BMW.

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.