Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Autodeur openen

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Komt u uw auto niet meer in, bijvoorbeeld omdat u de sleutel in uw auto heeft laten liggen? Vooral als u ver van huis bent en de auto op een openbare parkeerplaats heeft staan, kan dit ontzettend vervelend zijn. De autodeur gaat niet meer open? Wacht dan even met het intikken van uw raam of met het bellen van een sleepwagen. Dit zal u uiteindelijk alleen maar meer geld kosten! Bij Mobiele Autosleutelmaker kunnen we de autodeur openen zonder sleutel. Dit doen we zonder schade aan de auto te veroorzaken. Indien er sprake is van een spoedgeval, zal er zo snel mogelijk een monteur naar uw locatie vertrekken. Binnen enkele minuten nadat onze monteur ter plekke is gearriveerd, zal de deur van de auto al geopend zijn. Indien er geen sprake is van een spoedgeval kunt u een afspraak met ons inplannen.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

Hoe wij de autodeur openen zonder sleutel

Heeft u uw sleutel in de auto laten liggen? Of gaat uw autodeur niet meer open met de sleutel? Dan kunnen wij de autodeur openen, zonder sleutel! Veel dealers zullen u vertellen dat dit niet mogelijk is. Echter, hebben wij ons hier volledig in gespecialiseerd. Onze ervaren vakmensen kunnen de auto binnen enkele minuten voor u openen. Wij hebben hiervoor slechts enkele gegevens nodig. Aan de hand van uw kenteken kunnen wij nagaan uit welk bouwjaar de auto komt en welk type auto u precies rijdt. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen hoe de auto geopend moet worden. Vervolgens kunnen wij uw autodeur openen zonder sleutel! Als u een nieuwe sleutel bestelt, kunnen we aan de hand van deze gegevens een nieuwe sleutel voor u maken.

De autodeur gaat niet open met sleutel?

Heeft u de sleutel nog wel, maar gaat de auto simpelweg niet meer open? Dan is uw autosleutel hoogstwaarschijnlijk kapot. In dat geval kunnen wij de autosleutel voor u repareren of een nieuwe sleutel voor u maken en uw autodeur openen zonder sleutel. Zelfs als u de autosleutels kwijt bent, kunnen wij een nieuwe sleutel voor u maken. Wij hebben de autosleutel binnen een korte tijd voor u gemaakt, waardoor u de auto weer kunt gebruiken.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

De goedkoopste oplossing

De autodeur laten openen zonder sleutel door Mobiele Autosleutelmaker is vele malen goedkoper dan wanneer u besluit om de auto te laten slepen. In dat geval zal u achteraf immers alsnog de autodeur moeten laten openen. Wij kunnen uw auto snel en ter plekke openen. Bevindt u zich dus in een situatie waarin de autodeur niet meer open gaat? Neemt u dan contact met ons op, zodat u snel weer kunt gebruiken.

Voor alle diensten die met uw autosleutels te maken hebben

Bent u de autosleutels kwijt? De autodeur gaat niet open met uw sleutel? Of u heeft de sleutel in uw auto laten liggen? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan dan direct voor u na wat we voor u kunnen betekenen. Voor het repareren en bijmaken van autosleutels is er geen beter adres. Bovendien zijn er maar weinig partijen die de autodeur ter plekke voor u kunnen openen, zonder schade te veroorzaken. Wij doen dit binnen een mum van tijd en voor een gunstig tarief.

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.