Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Citroën autosleutel bijmaken

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Citroën autosleutel kwijt of kapot?

Bent u de autosleutel kwijt of doet deze het niet meer? Dat is ontzettend vervelend, zeker als u op het punt staat om naar uw werk te gaan of als u de sleutel elders bent verloren. In dat geval hoeft u echter niet bang te zijn dat u de auto moet laten wegslepen naar de lokale dealer. Wij kunnen namelijk op locatie een Citroën autosleutel bijmaken. Daar hoeft u overigens ook niet lang op te wachten. U kunt ons namelijk 24/7 bereiken en bovendien zijn we snel ter plaatse. Daardoor kunt u binnen no-time weer gebruik maken van uw auto.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

De kosten van een Citroën autosleutel bijmaken

Kiest u voor de Mobiele-autosleutelmaker, dan weet u precies waar u aan toe bent. Wij hanteren namelijk vaste prijzen voor het bijmaken van de sleutels. Hoe hoog de kosten zijn, is afhankelijk van of u nog een werkende sleutel heeft. Heeft u die, dan betaalt u voor het bijmaken van de sleutel vanaf €125,00. Heeft u geen werkende sleutel meer, dan betaalt u een bedrag vanaf €175,00. Houd er wel rekening mee dat deze prijzen gelden voor een Citroën sleutel bijmaken. De prijzen voor andere merken kunnen verschillen.

Model Citroën sleutel bijmaken

Bent u op zoek naar een specialist die uw Citroën sluitel bij kan maken? Dan bent u uiteraard niet zomaar op zoek. U wilt namelijk wel een autosleutel specifiek voor uw auto. Ieder automerk heeft net even een andere sleutel en code. Wij maken dan ook sleutels voor de specifieke typen C-Zero, C1, C3, C3 Picasso, C3 Aircross, C4, C4 Cactus en C4 SpaceTourer. Staat uw automerk hier niet tussen? Wees dan niet getreurd en neem contact op met Mobiele Autosleutelmaker. We zullen de mogelijkheden dan bespreken. Vaak kunnen we dan toch ook iets voor u regelen!

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Citroën afstandbediening bij laten maken

Bent u uw Citroën autosleutel kwijt, is deze kapot gegaan of is de sleutel misschien zelfs gestolen? Wij kunnen een Citroën afstandbediening voor u bijmaken! Hier hebben onze specialisten veel ervaring in en kunnen dit dan ook in een korte tij voor u realiseren. Echter is dit geen simpel werkje en kunt u dit niet zomaar in elkaar zetten. Hier is de juiste apparatuur en expertise voor nodig. Wij hebben de nieuwste apparaturen waarmee het ons nog makkelijker gemaakt wordt om een Citroën afstandbediening bij te maken. Om dit te doen moeten wij de codes van bijvoorbeeld de transponder kopiëren en in de nieuwe sleutel zetten. Heeft u dus nog een Citroën sleutel over en wilt u een reserve afstandbediening laten maken? Dan wordt het voor ons makkelijker om er één bij te maken. Daarnaast zijn de kosten voor u hierdoor lager! Heeft u echter geen sleutel meer en wilt u toch graag een nieuwe laten maken, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Alleen is dit iets ingewikkelder, waardoor de kosten voor u iets hoger uit zullen vallen. Hoedanook helpen wij u graag met het maken van een nieuwe Citroën autosleutel!

Citroën transpondersleutel bijmaken

Een transponder is tegenwoordig een cruciaal onderdeel van een autosleutel en de auto zelf. Zonder dit onderdeel is het niet mogelijk om de auto te laten starten. Iedere moderne auto bevat dus een transponder, maar niet iedereen weet wat dit onderdeel is en/of doet. Misschien komt ‘startonderbreker’ dan iets bekender voor. Dit is dus eigenlijk de transponder. Het is een chip die communiceert met de motor van de auto. Wanneer de sleutel in het contactslot gaat, geeft de transponder een signaal aan de motor dat deze gestart kan worden. Met een Citroën sleutel bijmaken is het dus van belang dat deze chip erin verwerkt is. Zoals eerder gezegd zullen wij de code voor deze chip kopiëren en in de nieuwe sleutel plaatsen. Of u nu nog een reserve sleutel heeft of we echt een volledig nieuwe sleutel moeten maken, het is allemaal mogelijk!

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Autosleutel

Een Citroën autosleutel bijmaken kan altijd

Het is goed om te weten dat het altijd mogelijk is om een Citroën autosleutel bij te laten maken. Het komt immers nooit goed uit als u de autosleutel verliest of als deze het niet meer doet. Dat is de reden dat we bij de Mobiele-autosleutelmaker een 24/7 service hebben. Belt u ons, dan komt er zo snel mogelijk iemand naar uw locatie. Het bijmaken van autosleutels vormt voor onze specialisten geen enkele uitdaging. Hetzelfde geldt voor het schadeloos openen van uw auto. Heeft u de sleutel in de auto laten liggen? Ook dan kunt u dus contact met ons opnemen! Zelfs als een andere partij het niet is gelukt om uw auto te openen, kunnen wij dit voor u doen.

Naast een Citroën sleutel bijmaken, maken wij ook sleutels voor de merken Peugot en Fiat.

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.