Home » Skoda sleutel bijmaken

Skoda sleutel bijmaken

Wilt u een Skoda sleutel bijmaken? Laat dit over aan de professionals van Mobiele Autosleutelmaker. Wij hebben de juiste apparatuur om dit goed en secuur te doen. Er zijn twee verschillende manieren waarop wij een nieuwe autosleutel kunnen maken. Bij de eerste manier nemen wij uw huidige sleutel en klonen/kopiëren wij de code en plakken deze in de nieuwe sleutel. De autosleutel waarvan de code is gekloond zal ook gewoon blijven werken. Een tweede manier is om een nieuwe sleutel te programmeren en in te leren in de auto. Voor dit programmeren in inleren hebben wij specialistische apparatuur. Als u voor deze manier gaat dan hebben wij verschillende gegevens van u nodig, dat zijn: het merk, type, bouwjaar (met daarbij de maand) en een scherpe foto van de huidige sleutel. Wij kunnen dan voor een Skoda sleutel bijmaken. Lees hieronder meer.

Kosten Skoda sleutel bijmaken

Een Skoda sleutel bijmaken kan niet zomaar door iedereen worden gedaan. Door dit te laten doen door professionals bent u verzekerd van veiligheid en een goed werkende sleutel. Bij Mobiele Autosleutelmaker werken wij met mensen die precies weten hoe alles werkt. Voor alle merken en type auto’s kopen wij verschillende behuizingen en chips voor de nieuwe sleutels. De kosten verschillen per merk en type. Als u meer wilt weten over de kosten van een Skoda sleutel bijmaken, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

Type Skoda

Voor de volgende auto’s kunnen wij een Skoda sleutel bijmaken:

  • Citigo
  • Combi
  • Fabia
  • Octavia
  • Superb

Staat uw Skoda model niet in de lijst? Geen probleem, u kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken wat wij toch nog voor u kunnen betekenen en wellicht toch de Skoda sleutel bijmaken.

 

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Lees meer over ons
 

Skoda transpondersleutel bijmaken

Een Skoda transpondersleutel heeft een chip, een startonderbreker, die ervoor zorgt dat de auto kan starten. De chip geeft een signaal naar de startmotor. Ontbreekt de chip bij de sleutel, dan zal de sleutel niet werken. Als wij een Skoda sleutel bijmaken zorgen wij altijd dat de chip goed werkt, want zonder goed werkende chip werkt de sleutel ook niet. De beveiliging met startonderbreker zit in elke moderne auto ingebouwd. Onze experts hebben al veel ervaring met transpondersleutels en kunnen deze dus heel goed bijmaken. Met onze moderne apparatuur kunnen wij uw Skoda sleutel bijmaken die gegarandeerd goed werkt.

Mobiele Autosleutelmaker

Een Skoda sleutel bijmaken maar u zit in tijdnood vanwege uw werk of iets anders? Geen probleem! Wij komen naar uw locatie. Hierdoor wordt u niet belemmerd en kunt u uw werkzaamheden of taken uitvoeren terwijl wij uw autosleutel bijmaken. Er zijn twee veelvoorkomende taferelen wanneer een extra sleutel gemaakt moet worden. De eerste is dat er een autosleutel is kwijtgeraakt om wat voor reden dan ook. Dit is natuurlijk heel onhandig, wij begrijpen dat! De Mobiele Autosleutelmaker kan met uw andere sleutel die u nog wel heeft een sleutel bijmaken zodat u weer twee sleutels heeft. Het tweede is dat mensen een tweedehands auto kopen met daarbij maar één sleutel. Mobiele Autosleutelmaker kan dan een extra Skoda sleutel bijmaken waardoor u twee sleutels heeft, zoals het hoort. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website.

Call Now Button