Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Kia sleutel bijmaken

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Staat u op het punt om te vertrekken, maar blijkt dan dat u de autosleutels verloren bent? Dat kan een stressvolle situatie zijn, maar maakt u zich niet al te veel zorgen. In dat geval staat de Mobiele-autosleutelmaker namelijk voor u klaar! Wij kunnen ter plekke nog een Kia autosleutel bijmaken. Bovendien kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Dus ook als u ‘s avonds niet meer weg kan, kunt u ons nog bereiken! Vervolgens zal er snel een specialist naar uw locatie vertrekken. De auto zal daardoor binnen een korte tijd weer bruikbaar zijn.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

De kosten voor een Kia autosleutel bijmaken

Bij Mobiele-autosleutelmaker zijn we altijd transparant over de kosten van het bijmaken van sleutels. Als u nog een werkende sleutel heeft, dan kost het u vanaf €125,00 om een extra sleutel bij te laten maken. Heeft u geen reservesleutels meer, dan kost het u vanaf €175,00 om een Kia autosleutel bij te maken. Ook voor andere automerken kunnen we sleutels bijmaken, maar houd er rekening mee dat de tarieven voor andere merken anders kunnen zijn.

Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neemt u dan contact op met onze 24/7 service. Wij zullen u vervolgens zo snel mogelijk verder helpen. Er kan al snel een specialist bij u ter plaatse zijn!

Wij zijn altijd in staat om u verder te helpen

Als u een nieuwe autosleutel voor uw Kia nodig heeft, zijn we bij Mobiele-autosleutelmaker altijd in staat om u verder te helpen. Ook als u geen werkende sleutel meer heeft, kunnen we ter plekke nog een nieuwe sleutel voor u programmeren. Heeft u de sleutel in uw auto laten liggen? Ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien we de auto schadeloos en op locatie voor u kunnen openen. Zelfs als andere partijen beweren dat dit niet mogelijk is!

Naast een Kia autosleutel bijmaken, maken wij ook autosleutels voor andere merken als Nissan, Suzuki, Mitsubishi, Mazda en Hyundai.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.