Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Opel sleutel bijmaken

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Voor Mobiele Autosleutelmaker is een Opel sleutel bijmaken of programmeren geen enkel probleem. Bij ons zijn er diverse opties voor een nieuwe autosleutel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het klonen van een huidige sleutel. Bij het klonen nemen wij de sleutelcode van uw huidige sleutel en schrijven deze dan op een nieuwe sleutel. Beide sleutels zullen dan gewoon blijven werken. De Mobiele Autosleutelmaker kan voor u ook een nieuwe Opel sleutel programmeren en inleren met onze moderne, gespecialiseerde apparatuur. Als u voor de tweede optie kiest, dan hebben wij het merk, type, bouwjaar met maand en een duidelijke foto van uw huidige sleutel nodig. Vervolgens kunnen wij een gepersonaliseerde offerte sturen. Een Opel sleutel bijmaken laat u doen door de specialisten van Mobiele Autosleutelmaker.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

Kosten Opel sleutel bijmaken

Een Opel sleutel bijmaken is natuurlijk specialistisch werk, het zou niet goed zijn als iedereen dit zomaar kan doen. Voor elk merk en type auto moet de juiste behuizing en chips worden ingekocht. Hierdoor is het voor ons lastig om een prijs op onze website te communiceren. Een autosleutel bijmaken voor uw Opel en de prijs die hierbij komt kijken kan per type verschillen en om niemand teleur te stellen als de prijs toch hoger is, communiceren we zo min mogelijk met prijzen. Wilt u meer weten over de kosten van een Opel sleutel bijmaken? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te informeren over de kosten.

Types autosleutel bijmaken Opel

Binnen het merk Opel zoekt u natuurlijk een bepaald type. Voor de volgende types Opel kan Mobiele Autosleutelmaker een sleutel bijmaken; Astra, Combo, Corsa, Meriva, Movano, Insignia, Vectra, Vivaro en Zafira. Staat uw type hier niet bij? Geen stress, neem gewoon even contact met ons op en wie weet kunnen wij alsnog uw Opel sleutel bijmaken.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Opel afstandbediening laten maken

Wilt u een Opel afstandbediening laten maken? Vaak krijgen wij klanten die dit willen laten doen omdat zij hun autosleutel zijn verloren, de autosleutel op wat voor manier dan ook kapot is gegaan of in sommige gevallen is hun sleutelbos met de Opel sleutel eraan zelfs gestolen. Wij maken in wat voor geval dan ook graag een autosleutel voor u bij. Mobiele Autosleutelmaker heeft diverse specialisten in dienst die veel ervaring hebben met het maken van een Opel afstandbediening. Voor deze werkzaamheden is dan ook expertise en de juiste professionele apparatuur nodig. Wij bezitten over beide! Met de apparatuur wordt het ons alleen maar makkelijker gemaakt waardoor we ook nog eens sneller kunnen werken. Heeft u nog een reservesleutel, dan zullen de kosten voor u lager uitvallen. We kunnen de code uit deze sleutel namelijk kopiëren en in de nieuwe sleutel zetten. Voor een compleet nieuwe sleutel draaien wij onze hand ook zeker niet om. Het proces hiervoor is iets uitgebreider waardoor de kosten wat hoger zullen zijn. Voor het bijmaken van een Opel afstandbediening komt u bij Mobiele Autosleutelmaker!

Transpondersleutel bijmaken voor Opel

Een transponder autosleutel bijmaken voor Opel is iets anders dan zomaar een sleutel bijmaken. In een transpondersleutel zit namelijk een startonderbreker. In de behuizing van de sleutel die een signaal afgeeft aan de startmotor dat de auto gestart kan worden. Deze extra beveiliging zit in het grootste gedeelte van de auto’s ingebouwd. Toch is voor ons een Opel transpondersleutel bijmaken niet anders dan een gewone sleutel bijmaken. Door onze ervaringen en de juiste, moderne apparatuur kunnen wij de code van de transponder kopiëren en overzetten in uw nieuwe autosleutel als we deze bijmaken voor uw Opel. U krijgt een perfect werkende extra sleutel.

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Autosleutel

Opel sleutel maken Mobiele Autosleutelmaker

De Mobiele Autosleutelmaker komt op locatie uw Opel sleutel bijmaken. Hierdoor hoeft u niet van huis of vrij te nemen van uw werk. Terwijl wij onze werkzaamheden uitvoeren en een autosleutel bijmaken voor uw Opel, kunt u blijven doen wat u moet doen. Er zijn verschillende situaties om een autosleutel bij te laten maken. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een autosleutel kwijt raakt maar wel graag nog een reservesleutel wilt hebben. Wij gebruiken dan de huidige reservesleutel voor de transpondercode voor uw nieuwe sleutel. Een andere situatie is dat wij een Opel sleutel bijmaken voor u als u een tweedehands Opel heeft gekocht met maar één sleutel. Het is begrijpelijk dat u dan een autosleutel laat bijmaken. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een Opel sleutel bijmaken? Neem contact met ons op en wij komen naar u toe.

Naast een Opel sleutel bijmaken, kunnen wij ook sleutels bijmaken voor de merken MercedesVolkswagen en BMW.

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.