Home » Opel sleutel bijmaken

Opel sleutel bijmaken

Voor Mobiele Autosleutelmaker is een Opel sleutel bijmaken of programmeren geen enkel probleem. Bij ons zijn er diverse opties voor een nieuwe autosleutel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het klonen van een huidige sleutel. Bij het klonen nemen wij de sleutelcode van uw huidige sleutel en schrijven deze dan op een nieuwe sleutel. Beide sleutels zullen dan gewoon blijven werken. De Mobiele Autosleutelmaker kan voor u ook een nieuwe Opel sleutel programmeren en inleren met onze moderne, gespecialiseerde apparatuur. Als u voor de tweede optie kiest, dan hebben wij het merk, type, bouwjaar met maand en een duidelijke foto van uw huidige sleutel nodig. Vervolgens kunnen wij een gepersonaliseerde offerte sturen. Een Opel sleutel bijmaken laat u doen door de specialisten van Mobiele Autosleutelmaker.

Kosten Opel sleutel bijmaken

Een Opel sleutel bijmaken is natuurlijk specialistisch werk, het zou niet goed zijn als iedereen dit zomaar kan doen. Voor elk merk en type auto moet de juiste behuizing en chips worden ingekocht. Hierdoor is het voor ons lastig om een prijs op onze website te communiceren. Een autosleutel bijmaken voor uw Opel en de prijs die hierbij komt kijken kan per type verschillen en om niemand teleur te stellen als de prijs toch hoger is, communiceren we zo min mogelijk met prijzen. Wilt u meer weten over de kosten van een Opel sleutel bijmaken? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te informeren over de kosten.

Types Opel

Voor de volgende types Opel kan Mobiele Autosleutelmaker een sleutel bijmaken:

  • Astra
  • Combo
  • Corsa
  • Meriva
  • Movano
  • Insignia
  • Vectra
  • Vivaro
  • Zafira

Staat uw type hier niet bij? Geen stress, neem gewoon even contact met ons op en wie weet kunnen wij alsnog uw Opel sleutel bijmaken.

 

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Lees meer over ons
 

Transpondersleutel bijmaken voor Opel

Een transponder autosleutel bijmaken voor Opel is iets anders dan zomaar een sleutel bijmaken. In een transpondersleutel zit namelijk een startonderbreker. In de behuizing van de sleutel die een signaal afgeeft aan de startmotor dat de auto gestart kan worden. Deze extra beveiliging zit in het grootste gedeelte van de auto’s ingebouwd. Toch is voor ons een Opel transpondersleutel bijmaken niet anders dan een gewone sleutel bijmaken. Door onze ervaringen en de juiste, moderne apparatuur kunnen wij de code van de transponder kopiëren en overzetten in uw nieuwe autosleutel als we deze bijmaken voor uw Opel. U krijgt een perfect werkende extra sleutel.

Mobiele Autosleutelmaker

De Mobiele Autosleutelmaker komt op locatie uw Opel sleutel bijmaken. Hierdoor hoeft u niet van huis of vrij te nemen van uw werk. Terwijl wij onze werkzaamheden uitvoeren en een autosleutel bijmaken voor uw Opel, kunt u blijven doen wat u moet doen. Er zijn verschillende situaties om een autosleutel bij te laten maken. Het kan natuurlijk voorkomen dat u een autosleutel kwijt raakt maar wel graag nog een reservesleutel wilt hebben. Wij gebruiken dan de huidige reservesleutel voor de transpondercode voor uw nieuwe sleutel. Een andere situatie is dat wij een Opel sleutel bijmaken voor u als u een tweedehands Opel heeft gekocht met maar één sleutel. Het is begrijpelijk dat u dan een autosleutel laat bijmaken. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een Opel sleutel bijmaken? Neem contact met ons op en wij komen naar u toe.

Call Now Button