Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Landrover sleutel bijmaken

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Het zou u maar gebeuren. Dat u net op het punt staat om naar uw werk te gaan, kunt u de autosleutel echt nergens terugvinden. Of dat de sleutel gewoon weigert te doen waarvoor ie gemaakt is en gewoon niet de bekende klik wil maken. U kunt wel janken. Verstandiger is echter om gewoon een Landrover autosleutel bij te laten maken. Een Landrover autosleutel bijmaken is gelukkig een kleine moeite voor de specialist. En de Mobiele-autosleutelmaker is zo’n specialist.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

De kosten van een Landrover autosleutel bijmaken

Voordeel van zaken doen met ons is dat u steeds precies weet waar u aan toe bent. Wij werken met vaste prijzen en die veranderen in principe niet. Er wordt wel verschil gemaakt of sprake is van een sleutel die in principe nog wel werkt of als er geen sleutel meer is of een sleutel die het niet meer doet. In het eerste geval bent u vanaf 125 euro kwijt. Is er geen sleutel meer of sprake van een defecte sleutel, dan betaalt u vanaf 175 euro. En nooit een cent meer.

U kunt dag en nacht een sleutel bij laten maken

Een sleutel die zoek is of die spontaan weigert, is erg vervelend en het komt altijd op een ongelegen moment. Omdat wij dat als geen ander onderkennen, kunt u dag en nacht 24/7 dus, een beroep op ons doen. Een specialist zal zo snel mogelijk uw kant opkomen en daar, ter plekke dus, een nieuwe sleutel voor uw Landrover programmeren. Het is verbazingwekkend hoe snel de specialist dit kan en voor u het weet zit u alsnog achter het stuur van uw auto en draait u de weg op. Mocht u de autosleutels in de auto hebben liggen en is de deur op slot? Ook dan kunt u prima een beroep op ons doen. Zonder de deur te beschadigen zorgen wij dat u uw autosleutels weer in uw bezit krijgt. U kunt dus voor meer diensten een beroep op ons doen dan alleen een Landrover autosleutel bij laten maken.

Naast een Landrover sleutel bijmaken, kunt u bij ons ook terecht voor een sleutel van verschillende andere merken zoals Skoda, Ford, Chrysler en Saab

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.