Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Renault sleutel bijmaken

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Een Renault sleutel bijmaken of programmeren is voor Mobiele Autosleutelmaker geen probleem. Een Renault sleutelkaart bijmaken is voor ons ook geen probleem! Er zijn verschillende mogelijkheden voor een nieuwe sleutel. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een kloon te krijgen van uw huidige sleutel waarbij wij deze inleren, ook wel programmeren. Bij een kloon kopiëren wij de sleutelcode en schrijven deze op een nieuwe sleutel. Dit is de wat simpelere mogelijkheid. Een andere mogelijkheid is dat Mobiele Autosleutelmaker een nieuwe autosleutel programmeert en inleert met onze gespecialiseerde apparatuur. Dit is zoals u ziet wat ingewikkelder. Er komt wat meer bij kijken dan simpelweg de code van de reservesleutel kopiëren en aan de nieuwe sleutel toevoegen. Gaat u voor het programmeren van een nieuwe sleutel? Dan dient u het merk, type, bouwjaar (inclusief maand) en een duidelijke foto van uw autosleutel te mailen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een juiste prijsopgave doen. Heeft u hier vragen over? Neem dan direct contact met ons op! Een Renault sleutel bijmaken laat u natuurlijk doen door de gespecialiseerde Mobiele Autosleutelmaker.

Kosten Renault sleutel bijmaken

Een Renault sleutel bijmaken is erg specialistisch werk, net zoals voor de andere automerken. Voor elke soort auto moeten een behuizing en de juiste chips worden gekocht. Vervolgens moet met de juiste apparatuur gewerkt worden om tot een goed resultaat te komen. Door de specifieke details van iedere sleutel is het niet mogelijk om op de website de precieze prijzen te tonen. Wilt u meer weten over de kosten van een Renault sleutel bijmaken? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kunnen wij u informeren en eventueel een indicatie geven van de kosten.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

Type Renault sleutel bijmaken

Wanneer u een Renault sleutel bij laat maken wilt u dit uiteraard voor een bepaald type doen. De codes van de sleutel en dergelijke verschillen per type Renault. Voor de volgende types Renault kunnen wij een sleutel bijmaken: Avantime, Captur, Clio, Coach, Espace, Kangoo, Kyron, Laguna, Megane, Modus, Safrane, Scenic, Trafic en Twingo. Staat uw type hier niet bij? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan kijken wat we voor u kunnen doen en of we toch uw Renault sleutel kunnen bijmaken.

In heel de randstad kunnen we snel bij u op locatie zijn. Denk dus aan Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Renault afstandbediening bijmaken

Wilt u graag een afstandbediening voor uw Renault laten maken? Dat kunnen wij voor u regelen! We kunnen dit doen als u al een sleutel heeft, maar ook wanneer u uw Renault sleutel kwijt bent of deze kapot is. Onze specialisten maken er één voor u in een hele korte tijd. Hiervoor hebben zij de juiste apparatuur nodig, de codes van de chip en codes van de transponder. Ze zullen de codes kopiëren om ze vervolgens in de afstandbediening te kunnen integreren. Zoals u ziet is dit geen simpel werkje. Hier zijn echte experts voor nodig. Naast dat u bij Mobiele Autosleutelmaker komt voor een Renault sleutel bijmaken, komt u ook voor een nieuwe afstandbediening! Daarbij komt ook nog eens kijken dat we dit op locatie kunnen doen.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Renault sleutelkaart bijmaken

Bent u uw Renault sleutelkaart kwijt en wilt u een nieuwe laten maken? Of heeft u er nooit één gehad en wilt u een Renault keycard bijmaken? Ook dit kan bij Mobiele Autosleutelmaker! Wij kunnen ook ter plekke uw keycard programmeren. Is uw huidige kapot, dan kunnen wij hem openen, repareren en in sommige gevallen weer opnieuw inleren. Soms is dit natuurlijk niet meer mogelijk. Stel dat u per ongeluk over de sleutelkaart heen gereden bent, dan is er vaak weinig aan te doen. Dan moet er toch echt een nieuwe Renault sleutelkaart bijgemaakt worden. Hierbij moeten wij de afstandsbediening altijd inleren. Dit is eigenlijk een ander woord voor programmeren. Met het specifieke apparatuur zorgen we voor het signaal dat vanuit de keycard met de startmotor gemaakt wordt. Dit is een soort code die in de sleutelkaart geïntegreerd moet worden. Is dit gedaan, dan is uw nieuwe Renault keycard klaar voor gebruik. Een Renault sleutel met afstandsbediening is altijd handig!

Renault transpondersleutel bijmaken

Een Renault transpondersleutel is een sleutel waar een startonderbreker in zit. Dankzij een chip in de behuizing wordt een signaal afgegeven aan de startmotor waardoor de auto kan starten. Dit is een extra beveiliging die bij het grootste gedeelte van de auto’s is ingebouwd. Een Renault transpondersleutel bijmaken is voor ons niets anders dan een gewone sleutel bijmaken. Dankzij onze ervaring en al onze moderne apparatuur kunnen wij de transponders kopiëren. Deze code zetten we vervolgens in de Renault sleutel bij het bijmaken. Hierdoor heeft u een extra sleutel die perfect werkt.

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Autosleutel

Renault autosleutel bijmaken

De Mobiele Autosleutelmaker komt op locatie uw Renault sleutel bijmaken. Dit kan bij u thuis maar ook op werk. Hierdoor verliest u geen tijd en kunt u gewoon uw werk of dagelijkse bezigheden doen terwijl wij voor u aan het werk zijn. Er zijn verschillende scenario’s waarvoor u kiest om een sleutel bij te laten maken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw autosleutel kwijt bent. Wij kunnen dan de reservesleutel gebruiken voor het maken van een nieuwe tweede sleutel. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ook nog de andere sleutel van uw Renault kwijt raakt. Een ander scenario is dat wij voor u een Renault sleutel bijmaken omdat u een tweedehands auto heeft gekocht met maar één sleutel en graag een extra sleutel wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wij maken ook sleutels bij voor andere merken naast dat we een Renault sleutel bijmaken. Namelijk voor de merken Peugot, Seat, Alfa Romeo en Fiat.

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.