Mercedes sleutel bijmaken

Mercedes

Onverhoopt uw autosleutel kwijt? Mobiele Autosleutelmaker kan voor u een Mercedes sleutel bijmaken. Onze experts beschikken over de juiste kennis en apparatuur om dit op de juiste manier te doen. Er zijn twee opties om een sleutel bij te maken. De eerste optie is dat wij uw huidige (reserve) sleutel gebruiken en hiervan de code klonen en op een nieuwe sleutel zetten. Voor uw auto maakt dit niet uit, die ziet dezelfde sleutel. Beide zullen dus ook gewoon blijven werken. De tweede optie is dat wij een sleutel bijmaken en deze helemaal programmeren en inlezen in de auto. Dankzij onze speciale apparatuur kunnen wij dit doen. Hierdoor werkt de auto met twee verschillende codes. Gaat u voor de tweede optie? Dan hebben wij de volgende gegevens van u nodig: het merk, model, bouwjaar en bouwmaand en een goede foto van de sleutel. Wij kunnen vervolgens uw Mercedes sleutel bijmaken. Lees verder voor meer informatie.

Door heel Nederland

Door heel Nederland

Service waar u ook bent
Schadevrij geopend

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!
Service op locatie

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten
Pinnen is mogelijk

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Kosten Mercedes sleutel bijmaken

Een Mercedes sleutel bijmaken kan (gelukkig) niet door iedereen worden gedaan. Het is verstandig om dit door professionals te laten doen met de juiste apparatuur en kennis. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat uw nieuwe sleutel in de toekomst zal blijven werken. Bij Mobiele Autosleutelmaker werken alleen mensen die precies weten hoe onze machines en apparatuur werken. Hierdoor kunnen zij de beste kwaliteit sleutels leveren. De kosten om een Mercedes sleutel bij te maken verschilt per model. Als u meer wilt weten, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Model autosleutel bijmaken Mercedes

Wanneer u een nieuwe Mercedes sleutel nodig heeft gaat het natuurlijk altijd om een specifiek model. Voor de volgende Mercedes modellen kunnen wij een sleutel bijmaken: A-klasse, B-klasse, C-klasse, CLA, CLK, CLS, E-klasse, G-klasse, GLA, GLB, GLC, GLE, GLS, R-klasse, S-klasse, Sprinter, Viano en Vito.

Staat uw model niet in de lijst? Geen paniek, neem contact met ons op en wellicht kunnen wij voor uw model alsnog een Mercedes sleutel bijmaken.

Mercedes afstandbediening laten maken

Heeft u geen Mercedes autosleutel nodig maar bent u op zoek naar een specialist in het maken van een afstandbediening hiervoor? Neem dan contact op met ons! Ook dit kunnen wij namelijk verzorgen. Het maken van een afstandbediening is specialistisch werk. Dat u naar een specialist op zoek bent voor deze klus is dan ook niet gek. De code van de chip en transponder moeten worden gekopiëerd. Vervolgens kunnen ze in de afstandbediening worden overgezet. Modern apparatuur en veel ervaring van onze specialisten maken deze technieken mogelijk naast een Mercedes sleutel bijmaken. Kom dus bij Mobiele Autosleutelmaker voor uw nieuwe afstandbediening!

 

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Bel direct: +31 6 81 02 43 54
 

Mercedes transpondersleutel bijmaken

Een Mercedes transpondersleutel kenmerkt zich door een chip, de startonderbreker, die ervoor zorgt dat een startmotor aanslaat. Wanneer deze chip ontbreekt wordt er geen signaal gegeven aan de startmotor waardoor de auto niet zal starten. Het is dus belangrijk dat, wanneer u een Mercedes sleutel laat bijmaken, deze beschikt over zo’n chip. Anders heeft u niks aan uw sleutel. Onze mensen hebben veel ervaring met het maken van autosleutels, dus ook met transpondersleutels. Dankzij onze apparatuur kunnen wij uw Mercedes sleutel bijmaken die gegarandeerd goed werkt.

Mercedes autosleutel bijmaken

Een Mercedes sleutel bijmaken maar heeft u eigenlijk geen tijd om dit te laten doen? Mobiele Autosleutelmaker komt naar u toe! Hierdoor bepaalt u zelf de locatie. Of dit nou op uw werk is, aan huis of een andere locatie, voor ons maakt het niet uit. Hierdoor wordt u niet belemmerd in uw bezigheden en kunt u doorgaan met wat belangrijk is terwijl wij uw nieuwe autosleutel maken. Er zijn vele redenen waarom een sleutel bij gemaakt moet worden maar er zijn er twee die toch steeds weer terugkomen. De eerste is dat er een sleutel is kwijtgeraakt om wat voor reden dan ook. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, grote schoonmaak of zoiets dergelijks zijn gebeurd. Heel erg balen natuurlijk maar dankzij Mobiele Autosleutelmaker hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij kunnen uw sleutel gewoon bijmaken waardoor u weer twee sleutels heeft. De andere veelvoorkomende reden is dat personen een tweedehands auto kopen zonder een reservesleutel. Onze experts kunnen een Mercedes sleutel bijmaken waardoor u weer meerdere sleutels heeft. Meer informatie over onze diensten? Kijk dan op de rest van onze website of neem contact met ons op.

Naast een Mercedes autosleutel bijmaken, maken wij ook sleutels voor de merken Volkswagen, Opel en BMW.

+31 6 81 02 43 54 +31 6 47 49 03 47 06-25283404