Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Autosleutel reparatie

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Is uw autosleutel kapot en lukt het u hierdoor niet meer om uw auto in te komen? Vooral als de sleutel kapot gaat als u erop uit bent, kan dit een vervelende situatie veroorzaken! U kunt de auto immers niet lang op een openbare parkeerplaats laten staan. Bovendien moet u ook nog thuis zien te komen. In dit geval is een snelle autosleutel reparatie de beste oplossing. De reparatie van uw autosleutel kunt u het best overlaten aan de specialisten van Mobiele Autosleutelmaker. Indien u met spoed een autosleutel reparatie nodig heeft, kunnen wij de sleutel ter plekke repareren.

U kunt ons altijd inschakelen door heel het land. Hierbij komen wij vaak voor een autosleutel reparatie in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

Heeft u een autosleutel reparatie nodig?

Is uw autosleutel kapot? Dan kunt u voor een reparatie van de autosleutel contact met ons opnemen. U kunt ons in dit geval gewoon een foto van de sleutel toesturen via WhatsApp. Daarna zullen wij u om een aantal gegevens vragen. Zo hebben wij bijvoorbeeld het kenteken van de auto nodig. Aan de hand daarvan kunnen we nagaan wat het typenummer van de auto is en uit welk bouwjaar de auto komt. Hierna kunnen wij bij u langskomen om de autosleutel te repareren. Gaat het om een spoedgeval? Dan kunnen wij, zoals hierboven aangegeven, direct een monteur bij u langs sturen. Is er geen sprake van een spoedgeval, dan kunt u ook gewoon een afspraak maken.

Autosleutel reparatie is goedkoper dan de auto laten slepen

Is uw autosleutel stuk gegaan terwijl de auto op een openbare parkeerplaats staat? Dan is de autosleutel reparatie de beste oplossing. Het laten slepen van de auto is immers veel duurder. Bovendien dient u de sleutel dan achteraf alsnog te laten repareren. Dankzij onze spoedservice bent u een stuk goedkoper uit. Heeft u de sleutel in de auto laten liggen? Dan kunt u ons ook inschakelen voor het schadevrij openen van de auto.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Ervaring in sleutelreparatie van verschillende merken

Bij Mobiele Autosleutelmaker hebben we ervaring met verschillende bekende automerken. Zo hebben we onder andere ervaring met autosleutel reparatie van merken als MINI, Audi, Volkswagen, Renault, BMW, Peugeot, Fiat en Opel. Wij zijn in veel gevallen nog sneller en goedkoper dan de lokale dealer! Indien u een spoedgeval heeft, is het dus aan te raden om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Een nieuwe sleutel nodig?

Behalve autosleutel reparatie, kunt u ook voor het laten maken van een nieuwe autosleutel bij ons terecht. Zelfs als u alle autosleutels kwijt bent, kunnen wij een nieuwe sleutel voor u maken. Wij kunnen uw autosleutel ter plekke programmeren, waardoor u de auto weer probleemloos kunt openen. Indien gewenst, kunt u twee sleutels tegelijkertijd bij ons bestellen. In dat geval zal de prijs per sleutel goedkoper zijn.

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Autosleutel

Direct uw autosleutel repareren!

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Als het ook maar iets met autosleutels te maken heeft, is de kans groot dat dit het geval is! Neemt u in dit geval contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden omtrent autosleutel reparatie met u kunnen bespreken. Of u zichzelf nou buitengesloten heeft of uw sleutel thuis stuk is gegaan, wij kunnen u helpen.

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.