Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Fiat autosleutel bijmaken

Is uw autosleutel kwijt of stuk? Wij regelen het voor u. Bel ons direct!
Autosleutel bijmaken

Fiat autosleutel kwijt of kapot?

Probeert u de auto te starten en werkt uw sleutel niet meer? Of bent u de sleutel verloren? Dat is een probleem dat u niet ziet aankomen! Bovendien komt u zonder auto niet ver. We kunnen u echter wel geruststellen; u hoeft de auto niet naar de lokale dealer te laten verslepen. U kunt al snel van het probleem af zijn, gezien wij een Fiat autosleutel op locatie bij kunnen maken. Een Fiat autosleutel bijmaken op locatie is bovendien zo gedaan. U kunt ons 24/7 bereiken en kort na uw telefoontje zal er een specialist naar uw locatie vertrekken.

Geen werkende sleutel?

Wij komen bij u op locatie en programmeren een nieuwe sleutel. U heeft dan direct een werkende sleutel!

Een nieuw reserve sleutel?

Wij komen naar u en wij programmeren en leveren direct een nieuwe werkende sleutel!

De autosleutel in een afgesloten auto laten liggen?

We komen naar u toe en maken uw auto schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt!

Autosleutel is stuk?

U stuurt de sleutel op, wij repareren uw sleutel en sturen deze retour!

Autosleutel snel gemaakt

Kosten voor een Fiat sleutel bijmaken

Wilt u een Fiat autosleutel bijmaken? Daarvoor hanteren we vaste kosten bij de Mobiele- autosleutelmaker. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Als u nog een sleutel heeft, dan kost het bijmaken van een sleutel u vanaf €125. Belangrijk is dat de auto nog wel met de sleutel gestart kan worden. Heeft u geen (werkende) sleutel meer, dan kost het bijmaken van een sleutel u vanaf €175. Let wel op dat dit bedrag voor andere automerken anders kan zijn.

Type Fiat sleutel bijmaken

U wilt een Fiat sleutel bij laten maken. Maar u heeft uiteraard wel een specifiek type Fiat. Daarom zetten we hier op een rijtje welk type Fiat sleutel wij voornamelijk bij kunnen maken. Het gaat om de modellen: Panda, 500, 500C, 500e en de 500X. Is het nu het geval dat uw model er niet bij staat? Wees dan niet getreurd! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. Meestal kunnen we vooralsnog uw Fiat autosleutel bijmaken!

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mobiele-Autosleutelmaker komt naar u toe en maakt op locatie een sleutel bij!

Steps MA
Steps mobile

Fiat afstandbediening laten maken

Heeft u genoeg autosleutels maar geen afstandbediening voor uw Fiat? Of is uw Fiat afstandbediening kapot of kwijt? Mobiele Autosleutelmaker zal er één voor u bijmaken! Wij hebben veel ervaren specialisten in dienst die precies weten hoe ze dit moeten maken. Een afstandbediening bijmaken is namelijk een specialistisch werkje. Het is dan ook een goede optie dit te laten doen door een expert. Om een werkende afstandbediening te maken heeft u de juiste apparatuur nodig. Codes van de transponder en chip moeten gekopiëerd worden om het vervolgens in de afstandbediening te zetten. Zonder deze code zal de afstandbediening namelijk niet werken. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur onder andere hiervoor. Hiermee kunnen wij dus efficiënt werken. Laat u een Fiat sleutel bijmaken met een afstandbediening, dan bent u zo klaar. We kunnen dit zelfs voor u op locatie doen! Neem hiervoor direct contact met ons op.

Fiat transpondersleutel bijmaken

Tegenwoordig zit er in elke autosleutel een transponder. Dit is een startonderbreker. Waneer de sleutel in het contactslot gaat krijgt de startmotor dus een signaal dat de auto gestart kan worden. Zonder een transponder zal de auto dus niet aangaan. Wanneer u kiest voor een Fiat sleutel bijmaken, moet er dus wel een transponder aanwezig zijn in de sleutel. Mobiele Autosleutelmaker heeft dan ook verschillende experts in dienst met veel ervaring op dit gebied. Over een transponder dromen ze ondertussen. Zij maken een autosleutel met transponder bij met hun ogen dicht als ze dat zouden willen! De juiste moderne apparatuur is hier uiteraard voor nodig. Dit hebben wij dan ook allemaal in bezit. Een Fiat autosleutel bijmaken doet u dus bij Mobiele Autosleutelmaker!

Door heel Nederland

Service waar u ook bent

Schadevrij geopend

Nieuwe sleutel! Direct op weg!

Service op locatie

U betaalt dus geen sleepkosten

Pinnen is mogelijk

Direct bij de monteur. Wel zo makkelijk!

Autosleutel

Wij kunnen altijd een Fiat autosleutel bijmaken

Ook als u geen werkende sleutel meer heeft, kunnen we een Fiat autosleutel bijmaken en ter plekke programmeren. Ook in dat geval hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken. Overigens kunnen we ook uw autodeur schadeloos openen als u de sleutel in de auto heeft laten liggen, zelfs als een andere partij aangeeft dat hen dit niet lukt. Breng in dat geval dus nooit schade aan aan uw eigen auto. Wij lossen het probleem ter plekke voor u op. Daardoor bent u goedkoper uit dan wanneer u de lokale dealer belt en wordt u ook nog eens sneller geholpen in de meeste gevallen.

Naast een Fiat sleutel bijmaken, doen wij dit ook voor de merken PeugotRenault en Citroën.

Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.