Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Knopje autosleutel kapot. En nu? 

Uw autosleutels krijgen het zwaar te verduren. Het is bovendien een belangrijk voorwerp dat u elke dag gebruikt. Maar wat moet u doen als uw autosleutel kapot is? Het kan u makkelijk gebeuren. Ze vallen op de grond of worden nat door de regen. In dit soort gevallen is het fijn dat het repareren van uw autosleutel een optie is.

Functies op een autosleutel

Moderne autosleutels hebben tegenwoordig meerdere functies. Al deze functies worden bediend door kwetsbare knoppen. Als deze kapot gaan, wordt u beperkt in de mogelijkheden om uw auto te bedienen. U zou bijvoorbeeld buitengesloten kunnen worden van uw auto. Het is daarom belangrijk dat u voorzichtig omgaat met uw autosleutel. Maar wat als de knopjes van uw autosleutel toch opeens kapotgaan?

Kapotte knoppen op een autosleutel

De knoppen op een autosleutel zijn gemaakt van zacht rubber. Dit maakt het mogelijk om ze in te drukken. Het nadeel hiervan is dat ze sneller kapot gaan. De rest van de autosleutel is gemaakt van hard plastic. Dit is veel sterker dan zacht rubber. Het harde plastic gaat daarom ook bijna nooit kapot. De meeste autosleutels worden daarom ook gerepareerd door kapotte knopjes. De voornaamste reden waarom de knoppen niet meer werken is omdat de schakelaar in de knoppen kapot is gegaan. Onze specialisten kunnen deze voordelig voor u vervangen.

Als de schakelaar niet kapot is, zijn vaak de knoppen zelf beschadigd. Dan kunt u kiezen voor een nieuwe behuizing. Bij Mobiele Autosleutelmaker hebben wij speciale siliconen hoezen die u kunt aanschaffen om dit probleem te verhelpen.

Reparatie met de Mobiele Autosleutelmaker

Is het knopje op uw autosleutel kapotgegaan? Dan kan dat erg frustrerend zijn. Zeker als dit ervoor zorgt dat u geen toegang meer heeft tot uw auto. Gelukkig kan Mobiele Autosleutelmaker dit repareren. Neem hiervoor contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat u weer zo snel mogelijk de weg op kan!

Inhoudsopgave
Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.