Goedkoop en snel op locatie!  📞 +316 81 02 43 54

Knopje autosleutel kapot. En nu?

Uw autosleutels krijgen het zwaar te verduren en zijn een belangrijk voorwerp dat u elke dag gebruikt. Wat moet u doen als uw autosleutel kapot is? Het kan zo gebeuren, u laat ze weleens op de grond vallen, ze worden nat door de regen of worden geplet in uw tas of broekzak. In dit soort gevallen is het fijn dat een autosleutel reparatie een optie is.

Functies op een autosleutel

Moderne autosleutels hebben tegenwoordig meerdere functies. Al deze functies worden bediend door de kwetsbare knoppen op de autosleutel zelf en als deze kapot gaan, wordt u beperkt in de mogelijkheden om uw auto te bedienen. Zo kunt u met de knoppen de deuren ontgrendelen, de kofferbak ontgrendelen, kunt u een paniekknop indrukken wanneer u zich in een noodgeval bevindt, kunt u de auto op afstand starten, kunt u de ramen of afstand openen en sluiten. Het goed onderhouden van deze knoppen is daarom van groot belang. Maar wat als de knopjes van uw autosleutel toch kapot gaan?

Kapotte knoppen op een autosleutel

De knoppen op een autosleutel, waarmee u de auto kan bedienen, zijn gemaakt van zachter materiaal, namelijk rubber. Dit maakt het makkelijker om ze te gebruiken, maar zorgt ervoor dat ze sneller kapot gaan dan de rest van de autosleutel aangezien dit gemaakt is van hard plastic. Dit is dan ook de voornaamste reden dat autosleutels bijgemaakt moeten worden of vervangen. Gelukkig is een autosleutel reparatie in dit soort gevallen vaak mogelijk. De reden waarom de knoppen niet meer werken is omdat de schakelaar in de knoppen kapot is gegaan. Onze specialisten kunnen deze voordelig voor u vervangen.

In het geval dat de schakelaar niet kapot is, maar de knoppen zelf zijn beschadigd, dan kunt u in plaats van te kiezen voor een autosleutel reparatie ook kiezen voor een nieuwe behuizing. Bij Mobiele Autosleutelmaker hebben wij speciale siliconen hoezen die u kunt aanschaffen om dit probleem te verhelpen.

Reparatie met de Mobiele Autosleutelmaker

Is het knopje op uw autosleutel kapotgegaan? Dan kan dat erg frustrerend zijn, zeker als dit ervoor zorgt dat u geen toegang meer krijgt tot uw auto. Gelukkig is reparatie makkelijk te doen in dit soort situaties. Neem contact met ons op, leg uit wat de schade is en dan gaan onze specialisten aan de slag om uw autosleutel zo snel mogelijk weer in orde te krijgen.

Inhoudsopgave
Logo mobiele autosleutelmaker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.